Kutsu soitonopetuksen joulukonserttiin ja yhdistyksen joulu-/puurojuhlaan to 14.12. klo 18-19 Lumosaliin

5.12.2017


Lämpimästi tervetuloa MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen yhdistettyyn soitonopetuksen joulukonserttiin sekä liikuntaryhmien ja perhekahviloiden puurojuhlaan Lumosaliin (Urpiaisentie 14, Vantaa) torstaina 14.12.2017 klo 18-19. Konsertin jälkeen klo 19 on Lumon lukiotorilla 2. krs:ssa kaikille joulupuuro- ja nyyttäriherkkutarjoilu. Konserttisalista pääsee suoraan 2. krs:een portaita pitkin (tai aulan hissillä) konsertin päätyttyä.

Konsertti ja puurojuhla on kaikille avoin, mutta toivomme, että kaikki osallistujat ilmoittautuvat mukaan täyttämällä lomakkeen, joka löytyy soitonopetuksen nettisivun alareunasta, jotta osaamme arvioida keitettävän puuron määrän ja allergiat: https://korso.mll.fi/toiminta-ja-tapahtumat/pianon-ja_viulunsoitto/. Yhteisvoimin voimme tehdä juhlasta ikimuistoisen kaikille lapsille ja lapsenmielisille – vauvasta vaariin!

Huomioittehan, että esiintyjien tulee olla paikalla Lumosalissa kenraaliharjoituksissa jo klo 17-18. Pianon- ja viulunsoittajia on monta ja toivomme kaikkien olevan ajoissa paikalla juhla-asuissaan, jotta kaikki soittajat ehtisivät harjoitella esityksensä lavalla.
Perheliikunnan ja perhekahviloiden Tonttujen jouluyö -esityksen harjoitus on klo Lumosalissa 17.30. Esiintymisasuksi lapsille (ja aikuisille) toivomme jotain punaista vaatetta tonttulakin lisäksi. Osa aikuisista esittää nukkuvaa talon väkeä esityksen ajan.
Tonttujen jouluyö -esitystä harjoitellaan etukäteen perheliikuntaryhmissä ja perhekahviloissa, mutta mukaan 14.12. kenraaliharjoituksiin klo 17.30 ja esitykseen klo 18 voi tulla vaikkei olisi aiemmissa harjoituksissa ehtinyt käydä.

Pääsisitkö sinä vapaaehtoisetksi puuronkeittäjäksi puurojuhlaan?  Puuronkeittäjien tulisi olla paikalla Lumon 2. krs:ssa lukiotorin pikkukeittiössä klo 17 aloittelemassa puuronkeittoa. Tai puurokattilallisen (2 ltr) voi keitää myös kotona lähes valmiiksi ja tuoda Lumoon klo 17.45 mennessä. :)
Muita nyyttärituomisia (kuten maitoja, kanelia&sokeria, mehua, glögiä, piparkakkuja, joulutorttuja, kuivakakkua ja kertakäyttöastioita) voi tuoda torstaina suoraan 2. krs:een sillä välin kun esiintyjät harjoittelevat Lumosalissa.

Puuronkeittäjäksi voi ilmoittautua vastaamalla tähän viestiin tai täyttämällä lomakkeen: https://korso.mll.fi/toiminta-ja-tapahtumat/pianon-ja_viulunsoitto/.

FB-tapahtuma, jonka voi lisätä kalenteriin: https://www.facebook.com/events/132245404126659/

Jouluisin terveisin

MLL:n Korso-Koivukylän yhdistys
mllkorso@gmail.com
https://www.facebook.com/KorsoMLL/
http://korso.mll.fi/
Lapset ensin.