Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Toimimme vapaaehtoispohjalta töiden/opintojen/lastenhoidon ohella joten jos et saa meitä kiinni riittävän nopeasti sähköpostilla, tai jos asia on kiireellinen, niin kannattaa soittaa tai laittaa tekstiviestiä.

Yksin voi saada paljon aikaan, mutta yhdessä valtavasti enemmän!

Olet lämpimästi tervetullut toimintaamme mukaan sinulle sopivalla tavalla – aktiivisuutesi määrän päätät tietenkin itse. Yhdistystoiminta MLL:ssa on mukavaa yhdessä tekemistä josta on paljon iloa itselle ja alueen muille lapsiperheille. Kiinnostuitko kylämummin tai -vaarin, perhekahvilaohjaajan, jumppa-/tanssiohjaajan tai kerhonvetäjän tehtävästä?

Tuliko mieleesi hyvä idea alueemme lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi? Mikäli voimme auttaa sinut tulemaan vahvemmin toimintaamme mukaan, voit kertoa toiveistasi ja ajatuksistasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen mllkorso@gmail.com tai puheenjohtajalle helen.josefsson@vantaa.fi. Opastamme sinut ilomielin mukaan vapaaehtoistoiminnan kiehtovaan ja iloa tuovaan maailmaan.

Helen Josefsson

helen.josefsson@vantaa.fi

Varapuheenjohtaja

Mika Jokinen

mikajokinen67@gmail.com

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Korso-Koivukylän yhdistys ry

Y-tunnus: 0996193-2

Tilinumero: FI37 2309 1800 0088 09

Facebook: https://www.facebook.com/KorsoMLL/

Sähköposti: mllkorso@gmail.com

Otathan huomioon, että luemme sähköpostia säännöllisen epäsäännöllisesti. Nopeammin saat vastauksen, kun laitat viestiä suoraan toiminnosta vastaavalle toimihenkilölle tai Facebookin viesti-toiminnon kautta.

Perhekahviloiden ja kerhojen osoitteet löytyvät tarkemmin täältä.

Maksuttomien perheliikuntapaikkojen osoitteet löytyvät täältä.

Lastentarvikekirpputorin tiedot löytyvät täältä.

Yleinen tietosuojaseloste

PDF-tiedostoMLL Korso-Koivukylä yleinen tietosuojaseloste.pdf (31 kB)