Mannerheimin Lastensuojeluliiton Korso-Koivukylän yhdistys

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin valtakunnallinen kansalaisten järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi. MLL:n toiminnan perustana on paikallinen vapaaehtoistoiminta.

MLL Korso-Koivukylän yhdistys on jäsenmäärältään Suomen kolmanneksi suurin MLL:n paikallisyhdistys. Vuonna 1945 perustettu MLL Korson yhdistys laajeni vuonna 2016, kun MLL Koivukylä ja MLL Korso yhdistyivät MLL Korso-Koivukylän yhdistykseksi. Vuoden 2017 lopussa yhdistyksellä oli liki 900 jäsentä!

Päätoimintamuotoja ovat jumpat, soitonopetus sekä perhekahvilat. Lisäksi järjestetään tapahtumia, konsertteja ja koulutuksia, mm. kirpputorit ovat hyvin suosittuja. Toimintaan kuuluu myös lastenkaitsijoiden välitys sekä perhekummitoiminta.

Liittymällä jäseneksi saat etuja

Liittymällä MLL Korso-Koivukylän jäseneksi saat alennusta monista kursseista ja soitonopetuksesta. Saat myös lainata ilmaiseksi MLL:n tavaroita (mm. pomppulinnaa) Korso-seuran kautta.

Voit liittyä MLL:n jäseneksi täällä. Valitse paikallisyhdistykseksi MLL Korso-Koivukylän yhdistys, jotta olet oikeutettu yhdistyksemme alennuksiin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!