Mannerheimin Lastensuojeluliiton Korson yhdistys

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin valtakunnallinen kansalaisten järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi. MLL:n toiminnan perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta.

MLL Korso-Koivukylän yhdistys on jäsenmäärältään Suomen kolmanneksi suurin MLL:n paikallisyhdistys. Yhdistyksellä on jäseniä yli 700! Vuonna 1945 perustettu MLL Korson yhdistys laajeni vuonna 2016, kun MLL Koivukylä ja MLL Korso yhdistyivät MLL Korso-Koivukylän yhdistykseksi.

Päätoimintamuotoja ovat jumpat, soitonopetus sekä perhekahvilat. Lisäksi järjestetään tapahtumia, konsertteja ja koulutuksia, mm. kirpputorit ovat hyvin suosittuja. Toimitaan kuuluu myös lastenkaitsijoiden välitys ja lasten turvaistuinten yms. vuokraus.

Tervetuloa mukaan toimintaan. Liittymällä MLL Korso-Koivukylän jäseneksi saat alennusta monista kursseista ja soitonopetuksesta. Saat myös lainata ilmaiseksi MLL:n tavaroita (mm. pomppulinnaa) Korso-seuran kautta.
Voit liittyä MLL:n jäseneksi täällä, mutta valitse paikallisyhdistykseksi MLL Korso-Koivukylän yhdistys, jotta olet oikeutettu yhdistyksemme alennuksiin.