UUTTA! Inkun ideapajan Terhokerho

MLL Korso-Koivukylän ja Inkun ideapajan Terhokerho tiistaisin klo 10 - 11.30

TerhoKerhossa Inkun ideapajan tiloissa lorutellaan, lauletaan, askarrellaan, leikitään, tehdään käsitöitä, jutellaan, tutustutaan ja nautitaan yhdessäolosta. Kerhoon osallistuminen on ilmaista, vapaamuotoista ja kaikenikäisille avointa. Terhokerho toimii vapaaehtoisten vetäjien voimin. Kerho kokoontuu joka tiistai klo 10 - 11.30. Sisään Ruusupaviljonkiin voi tulla jo klo 9.30 ja lastenvaunut voi jättää kerhon ajaksi vaunuparkkiin terassille katoksen alle.

Kerhon yhteiset loru- ja lauluhetket ovat klo 10 ja klo 11. Niiden välillä puuhaillaan yhdessä. Kerhon aikana Ruusukahviossa tarjolla myös pientä naposteltavaa ja kahvia/mehua. Ruusukahvion keittiössä voi myös lämmittää omat/lasten lounaseväät ja syödä ne. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua mukaan. Ohjelma muotoutuu kävijätoiveiden perusteella. Kädentaitoteemat vaihtuvat kuukausittain:

  • tammikuussa huovutetaan (esim. rytmimunia / huopaeläimiä)
  • helmikuussa tehdään puutöitä
  • maaliskuussa tehdään savitöitä
  • huhtikuussa tehdään makramee-töitä
  • toukokuussa tehdään mosaiikkitöitä, kankaanpainantaa ja silkinvärjäystä

    Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Missä on Ruusupaviljonki?

Terhokerho kokoontuu Ruusuvuoren koulun takana Ruusupaviljongilla Inkun ideapajan tiloissa (os. Kisatie 21, Vantaa) pienen kävelymatkan päässä Korson asukaspuistosta tai Ankkalammista http://www.ruusupaviljonki.fi/.

Mikä on Terhokerho? 

MLL:n ja Inkun Ideapajan yhteisenä hankkeena toteutettava Terhokerho on kaikille avoin ja maksuton sukupolvien kohtaamispaikka, jonne ovat tervetulleita kaikki lapset ja aikuiset. Kerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai vaikka kummilapsen tai ystävän kanssa. TerhoKerhossa eri ikäiset voivat kohdata yhteisen tekemisen parissa: leikkiä, askartelua ja muuta mukavaa yhteistä puuhaa. Kävijät voivat myös itse vaikuttaa siihen, mitä tehdään. Lue lisää Terhokerhosta osoitteessa www.leikkipaiva.fi/terhokerho.

Mikä on Inkun ideapaja?

Inkun Ideapaja on kädentaidoista kiinnostuneiden aarreaitta. Neljänkymmenen toimintavuoden aikana mallitöitä on kertynyt laaja valikoima erilaisista materiaaleista ja tekniikoista sekä eri kohderyhmille sopivia ideoita.

Inkun Ideapaja on tarkoitettu kaikille ihmisille, eri ammattialojen edustajille sekä alan edustajille ja erityisryhmille. Toiminnan tärkein tavoite on välittää tekemisen ja onnistumisen iloa kaikille voimauttavan kädentaitotoiminnan keinoin. Lisätietoja: http://www.inkunideapaja.net/www/ohjelma/.

 

 

Kuvat MLL/Matti Matikainen