Korso

HUOM! Korson torstaiperhekahvila on muuttanut!

Korson nuorisotila, ja samalla myös perhekahvila, on muuttanut osoitteeseen Merikotkantie 2, eli Korson seurakunnan liikekiinteistöön, liiketila 3. Tila on isoa ikkunallista liiketilaa Mirkun kirjaa vastapäätä, kampaamon vieressä, Lumon välittömässä läheisyydessä. Tämä tila on väliaikainen, kunnes pysyvä tilaratkaisu saadaan. Tervetuloa kuitenkin mukaan torstaisin 09:00-11:00.

Syksyn 2018 ohjelma:

23.8. Syyskauden avaus - kerro toiveitasi perhekahvilaan
30.8.
6.9.
13.9.
20.9.
27.9. Me&I vaate-esittely
4.10.
11.10.
18.10. Syysloma, ei perhekahvilaa
25.10.
1.11.
8.11.
15.11.
22.11.
29.11. Leikkien, opettavainen lelukauppa -esittely
6.12. Itsenäisyyspäivä, ei perhekahvilaa
13.12. Pikkujoulut ja kauden päättäjäiset

Ohjelmaan kuuluu pääosin vapaata leikkiä, sillä väistötila on sen verran pieni, että mahdollisuutta esimerkiksi jumppahetkiin tai valokuvaukseen ei ole. Tervetuloa siis leikkimään ja kahvittelemaan! Joka kerta tarjolla aamiaista hintaan 1,50€/perhe sekä kaupan lahjoittamia päiväystuotteita (esim. leipiä ja maitotuotteita) kotiinviemisiksi.

-------------------------------------------------

Muista seurata myös Facebook-sivuamme: "MLL Korso-Koivukylä"

Sieltä saat tuoreimmat tiedot ja kuulet mahdollisista ohjelmamuutoksista helposti!

Vastuuohjaajat: Sanni Kaunislehto, Nicoletta Kononyan ja Sari Kaipainen

Ota yhteyttä: sannikaisa.kaunislehto@gmail.com

Auttavat kädet ovat tervetulleita!

Jos olet kiinnostunut toimimaan jossakin perhekahvilassamme yhtenä vastuuohjaajista, otathan yhteyttä!

Perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu mm.

• ovien avaaminen ja sulkeminen
  • toivottaa kävijät tervetulleeksi ja ohjata heitä perhekahvilan toimintatapoihin

Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa, kulut toki korvataan kuitteja vastaan.

syksyn isänpäiväaskarteluja 2012