Perhekahvilat

Iloisia perhekahvilakävijöitä
Leikkejä aikuisten avustuksella
Eija Pulkkinen kertoo äideille lasten tapaturmista ja niiden ehkäisystä. Eijan luennot ovat olleet todella suosittuja.

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Olipa vauva vielä masussa tai lapsia jo useampi helmoissa pyörimässä, olet tervetullut kahvilaan. Ja vaikka vauvasi ei vielä leikkikaveria kaipaisikaan, tarjoaa perhekahvila isälle tai äidille seuraa ja mahdollisuuden tutustua muihin vauvojen tai isompien lasten vanhempiin.

Perhekahvila tarjoaa ohjelmaa ja leikkiseuraa lapsille ja mukavaa yhdessäoloa aikuisille kahvikupposen lomassa. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme järjestämään perhekahvilassa ohjelmaa, esim. musiikkileikkihetkiä, tuote-esittelyjä ja asiantuntijavierailuja – kävijöiden toiveiden mukaan.

Korso-Koivukylän alueella on viisi perhekahvilaa: Koivukylä, Mikkola, Nikinmäki ja Korso sekä asukaspuistossa iltaperhekahvila. Perhekahvilat toimivat vapaaehtoisvoimin.

SYYSKAUSI 2018 käynnistyy ELO-SYYSKUUSSA,
lämpimästi tervetuloa mukaan!
Perhekahviloiden sijainti ja aukioloajat:

Koivukylän maanantaiperhekahvila on toistaiseksi lopetettu. Tilalle on suunnittelilla iltaperhekahvila.

Perhekahviloiden kevään/syksyn ohjelmat löydät linkeistä.

KAHVILAT TARVITSEVAT AUTTAVIA KÄSIÄ!

Perhekahvilat, isä-lapsikerho ja alakoululaisten touhukerho kaipaavat kipeästi lisää auttavia käsiä, jotta toimintaa pystytään joustavasti jatkamaan. Perhekahvilan/kerhon ohjaajana toimiminen on helppoa ja vähän aikaa vievää, mutta paljon iloa itselle ja muille tuovaa vapaaehtoistyötä. Monet perhekahvilan kävijät sekä vapaaehtoiset ohjaajat kertovat, että ovat saaneet itselleen ja lapsilleen paljon uusia ystäviä ja hyvää mieltä. Moni tuore vanhempi kokee perhekahvilan tärkeäksi vauvavuoden virkistyshetkeksi, isompien lasten leikkien mahdollistajaksi ja aikuisten lämminhenkiseksi kohtaamispaikaksi.

Jos voit olla avuksi, voit olla yhteydessä
perhekahvilavastaava Sanni-Kaisa Kaunislehtoon, p. 040 522 5286, sannikaisa.kaunislehto [at] gmail.com
tai pj Helen Josefssoniin 050 345 9880 / helen.josefsson [at] vantaa.fi.
Lue lisää tästä linkistä

TERVETULOA MUKAAN!

Perhekahvilasta löytyy MLL-kansio, jossa on monipuolista tietoa MLL.n toiminnasta ja esim. vinkkejä Korson alueen tapahtumista. Perhekahvilassa käyminen on maksutonta, tarjoiluista peritään vain pieni omakustannehinta. Korson alueen perhekahvilat toimivat vapaaehtoisvoimin. Jokaisen kävijän toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen ja huolehtivan ainakin omien jälkiensä siivoamisesta. Näin kaikilla on perhekahvilassamme viihtyisää!

3. Arvioi perhekahvilan/kerhon toimintaa: Ympyröi mielestäsi sopivin vaihtoehto. 1 – täysin eri mieltä, 2 – jokseenkin eri mieltä, 3 – en osaa sanoa, 4 – jokseenkin samaa mieltä, 5 – täysin samaa mieltä