K I R P P U T O R I T

Monet Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset järjestävät kirpputoreja, joilta on mahdollista löytää vaatteita ja tarvikkeita edulliseen hintaan. Löydät kaikki MLL:n Uudenmaan piirin kirppistapahtumat tapahtumakalenterista.

MLL Korso-Koivukylän yhdistys järjestää ison lastentarvikekirpputorin 2 kertaa vuodessa. Mikkolan ja Korson perhekahviloissa on myös kuukausittain kirppisnurkkaus.

Kevään 2018 lastentarvikekirpputori pidetään Korson kirkolla (Merikotkantie 4 / Kotkansiipi 1) lauantaina 10.3.2018 klo 9–13!

 • 30 myyntipöytää Korson kirkolla: 1. krs:ssa 20 ja 2. krs:ssa 10 pöytää (talossa on hissi)
 • Parkkipaikkoja löytyy Lumon vierestä (Urpiaisentie 10) sekä Korsontien varrelta os. Korsontie 1 (hiekkakenttä) ja Korsontie 5-7.
 • KIRPPISKAHVILA 1. krs:ssa lasten tiloissa yhteisvastuukeräyksen hyväksi
 • KORUASKARTELUA 1. krs:ssa
 • Ilmaiset MUSKARIHETKET klo 10,11 ja 12
 • PIANONSOITON opetuksen ilmaisia 5-10 min minitunteja klo 10-12.30 (Päivi Mänttäri/MLL)
 • Inkun ideapajan PUUHAPÖYTÄ, POMPPULINNA
 • PONIRATSASTUSTA Merikotkantie 4:n puolella (Jokivarren ponitalli, hinta 2e/kierros)
 • MLL:n KIERRÄTYSPÖYTÄ, KASVOMAALAUKSIA ja LELUNKERÄYSPISTE
  Tuo käytetyt lasten lelut, kirjat, vaatteet (max. 170 cm), kengät ja tarvikkeet MLL:n kirppishenkilökunnalle pestyinä suljetuissa pusseissa. Tavarat myydään kirppiksellä ja tuotto käytetään  Yhteisvastuukeräykseen sekä MLL Korso-Koivukylän toimintaan ja tapahtumiin.

ILMOITTAUTUMISET KIRPPISMYYJÄKSI Holvi-verkkokaupan kautta 1.2.2018 alkaen

Myyntipaikan ostat uudesta verkkokaupastamme. Osto on sitova, eikä rahoja palauteta. Kaikki tuotto käytetään alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen MLL:n Korso-Koivukylän yhdistyksen sekä seurakunnan Yhteisvastuukeräyksen kautta. Lue ohjeet kirppismyyjille!

Myyntipöydän hinta MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille on 10 € ja ei-jäsenille 15 €. Pöytiä on 30 kpl ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä: ensin alakerran 20 pöytää ja sitten yläkerran 10 pöytää. Oman vaaterekin voi pystyttää myyntipöydän viereen.

Tervetuloa mukaan!

Verkkokauppaan: https://holvi.com/shop/7qHCpQ/

Linkki Facebook-tapahtumaan, jonka toivomme kaikkien jakavan seinälleen. FB-tapahtumassa voi myös mainostaa myyntiin tulevia tavaroita!


HUOM. MLL KORSO-KOIVUKYLÄN YHDISTYKSEN JÄSENILLE 5 €:n alennus verkkokaupassa kirppismyyntipöydän maksusta koodilla: MLLKIRPPIS2018

Huolehdithan siitä, että olet maksanut MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenmaksusi, jos käytät alennuskoodia. Perimme sekä alennusosuuden 5 € että laskutuslisämaksun 10 € niiltä, jotka käyttävät alekoodia, mutta eivät ole maksaneet jäsenmaksua MLL Korso-Koivukylän yhdistykselle.

MLL:n jäseneksi voit liittyä helposti täällä (valitse MLL Korso-Koivukylän yhdistys). Jäsenyys maksaa 25 €/kalenterivuosi/aikuisjäsen ja oikeuttaa lukuisiin rahanarvoisiin etuihin.

P.S. Jäsenmaksun maksaneet saavat alennusta myös yhdistyksemme liikuntaryhmistä ja soitonopetuksesta 13€/lukukausi (26€/vuosi).