K I R P P U T O R I T

Monet Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset järjestävät kirpputoreja, joilta on mahdollista löytää vaatteita ja tarvikkeita edulliseen hintaan. Löydät kaikki MLL:n Uudenmaan piirin kirppistapahtumat tapahtumakalenterista.

MLL Korso-Koivukylän yhdistys järjestää ison lastentarvikekirpputorin 2 kertaa vuodessa. Mikkolan ja Korson perhekahviloissa on myös kuukausittain kirppisnurkkaus.

Kevään 2018 lastentarvikekirpputori pidetään Korson kirkolla (Merikotkantie 4 / Kotkansiipi 1) lauantaina 10.3.2018 klo 9–13!

• 15 myyntipöytää Korson kirkon 1. krs:ssa ja 10 myyntipöytää 2. krs:ssa (talossa on hissi)
  • Parkkipaikkoja löytyy Lumon vierestä (Urpiaisentie 10) sekä Korsontien varrelta os. Korsontie 1 (hiekkakenttä) ja Korsontie 5-7.
  • KIRPPISKAHVILA 1. krs:ssa lasten tiloissa yhteisvastuukeräyksen hyväksi
  • ASKARTELUPISTE, KASVOMAALAUKSIA, POMPPULINNA
  • PIANONSOITON opetuksen ilmaisia 5-10 min minitunteja (Päivi Mänttäri/MLL)
  • PONIRATSASTUSTA Merikotkantie 4:n puolella (Jokivarren ponitalli, hinta 2e/kierros)
  • LELUNKERÄYSPISTE Marskin Muksuille
    Tuo käytetyt lasten lelut, kirjat, vaatteet (max. 170 cm), kengät ja tarvikkeet MLL:n kirppishenkilökunnalle pestyinä suljetuissa pusseissa. Tavarat toimitetaan Marskin Muksut Second Hand myymälään Töölöön (Topeliuksenkatu 19) tai Vuosaareen (Kauppakeskus Columbus). Myyntituotoilla MLL:n Uudenmaan piiri auttaa kotimaan lapsiperheitä.

ILMOITTAUTUMISET KIRPPISMYYJÄKSI Holvi-verkkokaupan kautta 2.1.2018 alkaen

Myyntipaikan ostat uudesta verkkokaupastamme. Osto on sitova, eikä rahoja palauteta. Kaikki tuotto käytetään alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen MLL:n Korso-Koivukylän yhdistyksen sekä seurakunnan Yhteisvastuukeräyksen kautta. Lue ohjeet kirppismyyjille!

Myyntipöydän hinta MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille on 10 € ja ei-jäsenille 15 €. Pöytiä on 25 kpl ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Oman vaaterekin voi pystyttää myyntipöydän viereen.

Tervetuloa mukaan!

Verkkokauppaan: https://holvi.com/shop/7qHCpQ/

Linkki Facebook-tapahtumaan, jonka toivomme kaikkien jakavan seinälleen. FB-tapahtumassa voi myös mainostaa myyntiin tulevia tavaroita!

HUOM. MLL KORSO-KOIVUKYLÄN YHDISTYKSEN JÄSENILLE 5 €:n alennus verkkokaupassa kirppismyyntipöydän maksusta koodilla: MLLKIRPPIS2017

Huolehdithan siitä, että olet maksanut MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenmaksusi, jos käytät alennuskoodia. Perimme sekä alennusosuuden 5 € että laskutuslisämaksun 10 € niiltä, jotka käyttävät alekoodia, mutta eivät ole maksaneet jäsenmaksua MLL Korso-Koivukylän yhdistykselle.

MLL:n jäseneksi voit liittyä helposti täällä (valitse MLL Korso-Koivukylän yhdistys). Jäsenyys maksaa 25 €/kalenterivuosi/aikuisjäsen ja oikeuttaa lukuisiin rahanarvoisiin etuihin.