Löydät monenlaista toimintaa

Katso luettelosta alla jankohtaiset tapahtumamme.

MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille järjestämiemme kurssien osallistumismaksut ja kirpputoripöytämaksut ovat edullisempia muihin verrattuna. Jäsenet saavat alennusta eri liikkeistä ja paikoista sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Tule sinäkin!

Tule mukaan vaikuttamaan Korso-Koivukylän seudun lapsiperheiden toimintaan!

 

Tapahtumat

Ajankohta

Tapahtuma

Paikka ja lisätietoja

vko 2-3Kevätkausi alkaa!     Perhekahvilat, isä-lapsikerho ja uusi Terhokerho avaavat ovensa, soitonopetus jatkuu ja kylämummit ja vaarit löytävät jälleen tiensä kouluille ja päiväkoteihin... Tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaamme sekä myös kokouksiimme ideoimaan lisää toimintaa.
ma 29.1.2018 klo 16-20MLL avoin perheilta ja hallituksen kokous

Perheilta klo 16 ja hallituksen avoin kokous klo 18 alkaen Korson asukaspuistossa (Korsontie 11). Kaikille avoin ilta, tarjolla leluja ja leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille, iltapalatarjoilu, ei ennakkoilmoittautumista.

ma 19.2.2018 klo 18

MLL hallituksen kokousHallituksen avoin kokous klo 18 alkaen Korsossa ravintola Olohuoneessa. 
la 10.3.2018
klo 9-13
KEVÄTKIRPPIS ja Perheiden päivä Korson kirkollaMLL Korso-Koivukylän perinteinen iso lastentarvikekirpputori Korson Kirkolla 2:ssa kerroksessa (Merikotkantie 4 / Kotkansiipi 1) la klo 9-13.
 • Kirppiskahvio 1.krs:ssa yhteisvastuukeräyksen hyväksi
 • Lasten tiloissa kasvomaalausta, koruaskartelua
 • MLL:n kierrätyspöytä ja pomppulinna yläkerrassa
 • Korson Honkapartio esittelee toimintaansa sisäpihalla
 • Seurakunnan ilmaiset muskarihetket klo 10, 11 ja 12
 • Pianonsoitonopetuksen minitunteja klo 11 - 13.30
 • Ponitalutusta Lumon edustalla (2e/kierros) klo 10-13
 • Lelu-/vaatekeräys Marskin Muksujen myymälöihin

Myyntipöydän varaus täältä (hinta MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille 10 e ja ei-jäsenille 15 e).

ti  20.3.2018 klo 16-20MLL avoin perheilta ja hallituksen kokousMLL-perheilta klo 16-20 ja hallituksen kokous klo 18 Korson asukaspuistossa (Korsontie 11). Kaikille avoin ilta, tarjolla leluja ja leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille, iltapalatarjoilu, ei ennakkoilmoittautumista
ma 23.4.2018 klo 16-20MLL avoin perheilta ja hallituksen kokousMLL-perheilta klo 16-20 ja hallituksen kokous klo 18 Korson asukaspuistossa (Korsontie 11). Kaikille avoin ilta, tarjolla leluja ja leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille, iltapalatarjoilu, ei ennakkoilmoittautumista
la 12.5.
klo 12-15
Korson kyläpäivillä
ilmainen puistokirppis ja MLL:n kierrätyspöytä "Tuo tullessas, vie mennessäs"
MLL Korso-Koivukylä on mukana järjestämässä Korson kyläpäiviä Korson keskustassa la 12.5. klo 12-15. Tervetuloa piipahtamaan teltallamme ja tutustumaan toimintaamme tai vaikkapa pomppimaan pomppulinnassamme, jota jäsenet saavat lainata ilmaiseksi juhliinsa. Puistokirppis on kaikille avoin eikä myyntipaikka maksa mitään. Tuo tullessasi oma pöytä/pressu/viltti/rekki/tuolit sekä myytävät hyvissä ajoin aamupäivällä, jotta varmistat paikan itsellesi Kotkanpesäpuistosta. Lue lisää tapahtumasivulta ja tallenna fb-tapahtuma kalenteriisi.

ke  23.5.2018 klo 16-20

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous ja avoin perheilta

MLL-perheilta klo 16-20 ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous klo 18 Korson asukaspuistossa (Korsontie 11). Kaikille avoin ilta, tarjolla leluja ja leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille, iltapalatarjoilu, ei ennakkoilmoittautumista

to 31.5.2018 klo 18-19 Lumosali

MLL soitonopetuksen kevätkonsertti ja KEVÄTJUHLA

MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen soitonopetuksen kevätkonsertti on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan soitonopetuksen oppilaita LUMO-saliin klo 18. Konsertin jälkeen nyyttäritarjoilu kaikille.

ke  6.6.2018 klo 16-20MLL avoin perheilta ja hallituksen kokousHallituksen avoin kokous klo 18 alkaen
6/2018Liiku ja Leiki -tapahtumaLiiku ja Leiki tapahtuma kutsuu kaikki alueen lapsiperheet liikkumaan ja leikkimään yhdessä. Tapahtuma järjestetään yhtestyössä Korso-Koivukylän alueen yhdistysten ja seurojen kanssa. Lue lisää tapahtumasivulta.

   

   

  TIEDOKSI

  MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Yhdistyksen hallituksessa on aktiivisia jäseniä, jotka hoitavat lapsiperheille tarjottavien palvelujen hallinnoinin oman työnsä ohella. Kaiken toiminnan, kuten lasten jumppien, muskareiden ja perhekahviloiden järjestäminen on vastuutettu jollekin MLL aktiiville. Vain opettajat saavat työstään palkkaa. Jos vastuuhenkilöä tai opettajaa ei ole, niin toiminto on pakko lakkauttaa.

  Tarvitsemme nyt uusia aktiiveja varmistamaan lasten monipuolisten harrastusmahdollisuuksien säilyminen Korson alueella. Tule mukaan rentoon joukkoomme edistämään lapsiperheiden elämää! Etsimme uutta  jumppa-/tanssiohjaajaa, muskariohjaajaa sekä kuvataidekerho-ohjaajaa vuodelle 2018!

  Voimme muokata vastuualueesi omien kiinnostuskohteidesi ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Vapaaehtoistyö hallituksessamme ei vaadi paljon mutta antaa sitäkin enemmän. Opettajien toivomme sitoutuvan vähintään yhdeksi lukukaudeksi opettamaan lasten jumppia/-tanssitunteja, muskareita tai kuvataidekerhoa. Ota yhteyttä mllkorso [at] gmail.com.

  Toimitaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi!