Löydät monenlaista toimintaa

Katso luettelosta alla jankohtaiset tapahtumamme.

MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille järjestämiemme kurssien osallistumismaksut ja kirpputoripöytämaksut ovat edullisempia muihin verrattuna. Jäsenet saavat alennusta eri liikkeistä ja paikoista sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Tule sinäkin!

Tule mukaan vaikuttamaan Korso-Koivukylän seudun lapsiperheiden toimintaan!

TIEDOKSI

MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Yhdistyksen hallituksessa on aktiivisia jäseniä, jotka hoitavat lapsiperheille tarjottavien palvelujen hallinnoinin oman työnsä ohella. Kaiken toiminnan, kuten lasten jumppien, muskareiden ja perhekahviloiden järjestäminen on vastuutettu jollekin MLL aktiiville. Vain opettajat saavat työstään palkkaa. Jos vastuuhenkilöä tai opettajaa ei ole, niin toiminto on pakko lakkauttaa.

Tarvitsemme nyt uusia aktiiveja varmistamaan lasten monipuolisten harrastusmahdollisuuksien säilyminen Korson alueella. Tule mukaan rentoon joukkoomme edistämään lapsiperheiden elämää! Etsimme uutta  jumppa-/tanssiohjaajaa, muskariohjaajaa sekä kuvataidekerho-ohjaajaa kaudelle 2018-2019!

Voimme muokata vastuualueesi omien kiinnostuskohteidesi ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Vapaaehtoistyö hallituksessamme ei vaadi paljon mutta antaa sitäkin enemmän. Opettajien toivomme sitoutuvan vähintään yhdeksi lukukaudeksi opettamaan lasten jumppia/-tanssitunteja, muskareita tai kuvataidekerhoa. Ota yhteyttä mllkorso [at] gmail.com.

Toimitaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi!