Hei,

Katso valikosta, mitä kaikkea toimintaa Korso-Koivukylän yhdistyksestä löytyy.

MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille järjestämiemme kurssien osallistumismaksut ja kirpputoripöytämaksut ovat edullisempia muihin verrattuna. Jäsenet saavat alennusta eri liikkeistä ja paikoista sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Kaikki voivat osallistua ja ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Tule mukaan vaikuttamaan Korso-Koivukylän seudun lapsiperheiden toimintaan!

AJANKOHTATAPAHTUMAPAIKKA ja lisätiedot
15.8.2017
klo 16-20
MLL avoin perheilta ja hallituksen kokousMLL-perheilta klo 16-20 ja hallituksen kokous klo 18 Korson asukaspuistossa (Korsontie 11). Kaikille avoin ilta, tarjolla leluja ja leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille, iltapalatarjoilu, ei ennakkoilmoittautumista.
2.9.2017Syyskausi alkaa!     Soitonopetus jatkuu, perhekahvilat ja isälapsikerho avaavat ovensa ja kylämummit ja vaarit löytävät jälleen tiensä kouluille ja päiväkoteihin... Tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaamme sekä myös kokouksiimme ideoimaan lisää toimintaa.

21.9.2017
klo 18-20

MLL avoin perheilta ja hallituksen kokous

Hallituksen avoin kokous klo 18 Koivukylän asukastila Kafnetissä (Rautkallionkatu 3). Kaikille avoin ilta, tarjolla leluja ja leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille, iltapalatarjoilu, ei ennakkoilmoittautumista.

28.10.2017
klo 10-14
SYYSKIRPPIS ja Suomi 100 -lastenjuhlatapahtumaMLL Korso-Koivukylän perinteinen iso lastentarvikekirpputori Korson LUMOssa (Urpiaisentie 12) la klo 10–14.
  • Kirppiskahvio Lumon aulassa
  • Lapsille kasvomaalausta, Suomi 100 -askartelua ja piirustuskilpailu sekä pienimmille pomppulinna
  • Kylämummojen ja vaarien toiminnan esittelyä ja satuhetkiä Lumon kirjastossa
  • Pianonsoitonopetuksen minitunteja klo 11 alkaen
  • Ponitalutusta Lumon edustalla (2e/kierros)
  • Lelu-/vaatekeräys Marskin Muksujen myymälöihin

Myyntipöydän varaus täältä (hinta MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille 10 e ja ei-jäsenille 15 e).

Talkoolaisille myyntipöytä on ilmainen. Lisätiedot ja ilmoittatumiset kirppisjärjestäjäksi: mllkorso[at]gmail.com.

30.10.2017

23.11.2017
klo 16-20

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous ja avoin perheilta

MLL-perheilta klo 16-20 ja yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous klo 18 Korson asukaspuistossa (Korsontie 11). Kaikille avoin ilta, tarjolla leluja ja leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille, iltapalatarjoilu, ei ennakkoilmoittautumista

14.12.2017
klo 18-19.30
MLL soitonopetuksen joulukonsertti

MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen soitonopetuksen joulukonsertti on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa kuuntelemaan soitonopetuksen oppilaita LUMO-saliin klo 18:00.

Mehu- ja keksitarjoilu.

kesä 2018

Liiku ja Leiki -tapahtuma

Liiku ja Leiki tapahtuma kutsuu kaikki alueen lapsiperheet liikkumaan ja leikkimään yhdessä. Tapahtuma järjestetään yhtestyössä Korso-Koivukylän alueen yhdistysten ja seurojen kanssa. Lue lisää tapahtumasivulta.

TIEDOKSI

MLL Korson yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Yhdistyksen hallituksessa on aktiivisia jäseniä, jotka hoitavat lapsiperheille tarjottavien palvelujen hallinnoinin oman työnsä ohella. Kaiken toiminnan, kuten lasten jumppien, muskareiden ja perhekahviloiden järjestäminen on vastuutettu jollekin MLL aktiiville. Vain opettajat saavat työstään palkkaa. Jos vastuuhenkilöä ei ole, niin toiminto on pakko lakkauttaa.

Tarvitsemme nyt uusia aktiiveja varmistamaan lasten monipuolisten harrastusmahdollisuuksien säilyminen Korson alueella. Tule mukaan rentoon joukkoomme edistämään lapsiperheiden elämää!

Voimme muokata vastuualueesi omien kiinnostuskohteidesi ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Muutama tunti kuukaudessakin riittää. Vapaaehtoistyö hallituksessamme ei vaadi paljon mutta antaa sitäkin enemmän. Ota yhteyttä mllkorso@gmail.com.

Toimitaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi!