Kutsu avoimeen perheiltaan ja yhdistyksen kevätkokoukseen ke 23.5. Korson asukaspuistossa

16.5.2018

Lämpimästi tervetuloa!
-------------------
MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen kevätkokous
ke 23.5.2018 klo 18 Korson asukaspuistossa, Korsontie 11
kaikille avoimen perheillan yhteydessä (perheilta klo 16 – 18)

Kevätkokouksen esityslista

1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri
  3. Pöytäkirjantarkastajien (2) ja ääntenlaskijoiden (2) valinta
  4. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  5. Kokouksen asialistan hyväksyminen
  6. Käsitellään edellisen toimintavuoden 2017 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajien antama lausunto
  7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä
  8. Hallituksen uusien varajäsenten valinta
  9. Edustajien valinta piirin ja liiton kokouksiin
  10. Muut asiat
  11. Kokouksen päättäminen

Sähköpostitse 16.5.2018 lähetetty jäsenkirje ja kokouskutsu:

Hyvä MLL Korso-Koivukylän jäsen,

Tavoitteenamme on olla vahvasti mukana rakentamassa Korso-Koivukylän kotiseudustamme lapsille, nuorille ja lapsiperheille yhä virkeämpi ja yhteisöllisempi kasvuympäristö. Haluamme yhdistyksemme toiminnan tarjoavan lämminhenkisiä kohtaamispaikkoja arjen iloksi.

Toukokuussa kokoonnumme yhteen mukavan illanvieton parissa. Lämpimästi tervetuloa kaikille avoimeen perheiltaan Korson asukaspuistoon (Korsontie 11) ke 23.5. klo 16-20, sekä sen yhteydessä järjestettävään leppoisaan kevätkokoukseemme (klo 18 alkaen). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä valitaan mahdollisesti uusia varajäseniä hallitukseen. Kevätkokouksen tarkempi esityslista löytyy kotisivuiltamme https://korso.mll.fi/?x103997=374526. Jäsenmaksun maksaneilla jäsenillämme on kokouksessa äänioikeus. Innostuisitko hallitustyöskentelystä? Toivomme, että kertoisit kiinnostuksestasi jo etukäteen esimerkiksi vastaamalla tähän viestiin.

Lämmin kiitos jäsenyydestäsi! Muistathan maksaa jäsenmaksun?
Siten autat meitä vaikuttamaan ja tuet toimintaamme taloudellisesti.

Jokaisesta jäsenestä olemme todella kiitollisia ja jäsenyys tuo tullessaan paljon hyötyä ja hyvää mieltä niin sinulle kuin yhdistyksellemme. Kotiin pitäisi olla tullut kaikille jo tämän vuoden jäsenmaksulasku. Onko jäsenmaksulasku hukassa? Voit olla yhteydessä jäsenpalveluun p. 075 324 5540 (ti–to klo 9–11) jasenpalvelu(at)mll.fi.

Ovatko lapsesi jo yhdistyksemme jäseniä? Myös (maksuton) lasten jäsenyys tuo hyötyä toiminnallemme: Mitä enemmän meillä on jäseniä, sitä suurempi vaikutusmahdollisuus yhdistyksellämme on mm. MLL:n piiri- ja liittokokouksissa, ja sitä painokkaammin saamme osoitettua esimerkiksi avustushakemuksissamme alueemme lapsiperheiden hyväksi tekemäämme vapaaehtoistyötä. Lapsen voi liittää jäseneksi osoitteessa https://liityjaseneksi.mll.fi/ (hakukenttään "Korso-Koivukylä”).

Muistathan, että jäsenyydestä on sinulle iloa myös useiden jäsenetujen muodossa, joihin voit tutustua osoitteessa https://korso.mll.fi/yhdistys-ja-jasenyys/jasenyys-ja-jasenedut/. Jäsenemme voivat myös lainata mm. MLL:n pomppulinnoja esimerkiksi lastenjuhliin ilmaiseksi.

Haluaisitko tulla tiiviimmin osaksi hyvän mielen ja paremman lapsiperhearjen ”MLL-talkoita” ja antaa aikaasi satunnaisesti tai säännöllisesti tunnin tai pari?

Olemme jäsenmäärältämme koko Suomen kolmanneksi suurin MLL-yhdistys. Hyvä me! Kuitenkin vapaaehtoistoimijoista on jatkuvasti puutetta. Vapaaehtoisena voi olla mukana monella tavalla, mm. perhekahvilaohjaajana, kerhonohjaajana, perhekummina, kylämummina- tai vaarina tai yhdistysaktiivina: Juuri sopivaksi katsomallasi tavalla ja ajalla. Opastamme sinut ilomielin mukaan vapaaehtoistoiminnan mainioon maailmaan joka tuo iloa niin itselle kuin alueen lapsiperheillekin. Tervetuloa rohkeasti mukaan! Voit kertoa toiveistasi perheillassa tai vaikka sähköpostitse/soittamalla minulle. Kurkista myös tietoa osoitteesta www.olettarkea.fi

Menovinkkejä:

Joskus tempauksia ja tapahtumia syntyy lyhyelläkin varoitusajalla - seuraathan tiedotteluamme erityisesti Facebookissa https://www.facebook.com/MLLKorsoKoivukyla/

Iloista kesää toivottaen,
MLL Korso-Koivukylä ry:n hallituksen puolesta,