Avoin puistokirppis ja ravintolapäivä Korson kyläpäivillä la 12.5. klo 11-14

17.4.2018

Tervetuloa mukaan Korson kyläpäiville Korson keskustaan lauantaina 12.5.2018 klo 11-14.

Kyläpäivillä on mm. ilmainen puistokirppis, joka sijaitsee Kotkanpesäpuistossa Lumon ja Korson kirkon välimaastossa. Tule ajoissa paikalle ja ota mukaasi myytävien tuotteiden ja vaihtorahojen lisäksi oma myyntipöytä/pressu/viltti/rekki/tuolit. Myyntipaikkoja ei voi varata etukäteen. Ravintolapäivän alue sijaitsee Lumon lukion sisäänkäyntiä vastapäätä.

MLL Korso-Koivukylä on myös tapahtumassa mukana! Tervetuloa piipahtamaan teltallamme tutustumassa toimintaamme, vapaaehtoistyöhön, pomppulinnoihin ja muihin jäsenille lainattaviin juhlatuotteisiimme ja jäsenetuihimme. Teltallamme on myös lastentarvikkeiden kierrätyspöytä, johon voi kuka tahansa lahjoittaa itselle tarpeettomia hyväkuntoisia vaatteita ja leluja. Ostokset pöydästä voi maksaa omantunnon mukaan suoraan Lapset ensin -keräyslippaisiin. Myös pomppulinnahetkestä ja kasvomaalauksista voi lahjoittaa ropoja keräykseen.

Lapset ensin -keräyksen tuotot kohdennetaan tämän ja ensi vuoden aikana perhekahvilatoimintaan sekä lapsille ja lapsiperheille suunnattujen tapahtumien ja -kerhojen toteuttamiseen alueellamme.

Lue mitä kaikkea muuta tapahtumassa on tarjolla. Uimaankin pääsee halutessaan pulahtamaan!