Tervetuloa Terhokerhoon Inkun ideapajalle tiistaiaamupäivisin

15.1.2018

Inkun Ideapajan ja MLL Korso-Koivukylän yhteistyönä alkaa kaikille avoin Terhokerho Ruusupaviljongilla (Kisatie 21, Vantaa) tiistaisin klo 10-11.30! Sisään voi tulla jo klo 9.30. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Terhokerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, joihin ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä. Kerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai vaikka kummilapsen tai ystävän kanssa.
Niissä leikitään, pelataan, askarrellaan, retkeillään, luetaan, lauletaan tai ollaan vaan yhdessä, sen mukaan mitä osallistujat ovat yhdessä suunnitelleet. Tekemistä voi ideoida vapaasti ja kerhoissa voi olla hyvin monenlaista toimintaa. Leikki tekee hyvää kaikenikäisille ja leikkiä voi hyvin monella tavalla. Eri-ikäisten ihmisten kohdatessa sekä lapset että aikuiset voivat oppia toisiltaan ja keksiä jotakin ihan uutta mukavaa tekemistä.

Inkun Ideapajalla Terhokerho kokoontuu tiistaisin 10-11:30. Voit tulla Ruusupaviljonkiin jo 9.30 alkaen. Terhokerho alkaa yhteisellä aloituksella kello 10. Ensimäisen kerran kokoonnumme 16.1., jolloin tutustumme toisiimme ja kartoitamme meidän Terhokerhon toimintatapaa. Tule mukaan luomaan Inkun Ideapajan Terhokerho!

Lue lisää: http://korso.mll.fi/toimi…/uutta-inkun-ideapajan-terhokerho/

http://www.inkunideapaja.net/www/ohjelma

Inkun Ideapaja on kädentaidoista kiinnostuneiden aarreaitta. Neljänkymmenen toimintavuoden aikana mallitöitä on kertynyt laaja valikoima erilaisista materiaaleista ja tekniikoista sekä eri kohderyhmille sopivia ideoita.

Inkun Ideapaja on tarkoitettu kaikille ihmisille, eri ammattialojen edustajille sekä alan edustajille ja erityisryhmille. Toiminnan tärkein tavoite on välittää tekemisen ja onnistumisen iloa kaikille voimauttavan kädentaitotoiminnan keinoin.