Suuri lastentarvikekirpputori ja perheiden päivä Korson kirkolla la 11.3.2017!

16.2.2017

MLL Korso-Koivukylän suuri kevätkirppis on täällä! Tervetuloa myyjäksi ja ostoksille!

Lastentarvikekirpputori ja Perheiden päivä Korson kirkolla (Merikotkantie 4 / Kotkansiipi 1, Vantaa) lauantaina 11.3.2017 klo 9–13!

Myyjien ja vapaaehtoisten kirppisjärjestäjien ilmoittautuminen on alkanut. Myyntipöydän hinta MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille on 10 € ja ei-jäsenille 20 €. Tuotto käytetään alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen sekä yhteisvastuukeräykseen.

Myyntipöytiä on noin 30 kpl ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä alakerrasta (seurakuntasali) alkaen. Myyjät pääsevät sisään klo 8.00 järjestelemään myyntipöytäänsä. Oman rekin voi tuoda mukana.

Jos et tällä kertaa ole tulossa myyjäksi, olet lämpimästi tervetullut ostoksille la 15.10. klo 9–13 tai mukaan vapaaehtoiseksi kirppisjärjestäjäksi klo 8–14! Kirppiksellä mm.

• Lahjoitettujen lelujen myyntipöytä, tuotto yhteisvastuukeräykselle
  • Kirppiskahvilassa lasten tiloissa suut makiaksi YV-keräyksen hyväksi.
  • Perhemuskareita kirkossa tasatunnein klo 10, 11 ja 12.
  • Korson Honkapartiolaiset kirkon sisäpihalla
  • Leikkipaikka ja mm. korujen tekemistä nuorten tiloissa

Lue lisää täältä.