Suuri lastentarvikekirpputori Korson kirkolla la 15.10.2016!

27.9.2016

MLL Korso-Koivukylän suuri syyskirppis saadaan sittenkin järjestettyä! Tervetuloa myyjäksi ja ostoksille!

Lastentarvikekirpputori pidetään Korson kirkolla (Merikotkantie 4, Vantaa) lauantaina 15.10.2016 klo 9–13!

Myyjien ja vapaaehtoisten kirppisjärjestäjien ilmoittautuminen on alkanut. Myyntipöydän hinta MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenille on 10 € ja ei-jäsenille 20 €. Kaikki tuotto käytetään alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen ja mm. Rakenna joulupuu -keräykseen (keräys vähävaraisille lapsiperheille).

Myyntipöytiä on noin 30 kpl ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Myyjät pääsevät sisään klo 8.00 järjestelemään myyntipöytäänsä. Oman rekin voi tuoda mukana.

Jos et tällä kertaa ole tulossa myyjäksi, olet lämpimästi tervetullut ostoksille la 15.10. klo 9–13 tai mukaan vapaaehtoiseksi kirppisjärjestäjäksi klo 8–14!

Apua kaivataan mm. etukäteisleivonnassa, kahviossa, kasvomaalaus- ja kynsienlakkauspisteessä ja pomppulinnojen vahtivuoroissa. Vapaaehtoiset saavat ylleen MLL-liivit ja saavat talkooeväät kahviosta. Ilmoittaudu mukaan mmeijula(at)hotmail.com.

Lue lisää täältä.